Zonne-energie
PV-Vlaanderen  aanwezig op Intersolution 2020

PV-Vlaanderen aanwezig op Intersolution 2020

30 januari 2020

Op woensdag 15 en donderdag 16 januari 2020 vond in Flanders Expo Gent de 9e editie plaats van InterSolution, de netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux.

Jaarlijks zijn er gemiddeld 3800 bezoekers. Leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltchnieken, en software en monitoring.

PV-Vlaanderen, in samenwerking met Techlink, stond er voor de derde jaar op rij met een stand. Deze stand werd bemand door leden van het secretariaat van PV-Vlaanderen en enkele stuurgroepleden van PV-Vlaanderen.

Veel geïnteresseerden kwamen langs voor een woordje uitleg over onze organisatie of hadden inhoudelijke vragen. Onze aanwezigheid was ook een goede manier om onze leden persoonlijk te ontmoeten naast de netwerkevents en studiedagen die we organiseren.

Als toemaatje mochten we ook een aantal nieuwe leden verwelkomen, namelijk Cast4all, Solar Edge, Trevi, VEB en Vinçotte.

Afspraak volgend jaar woensdag 27 en donderdag 28 januari 2021 in Flanders Expo Gent voor de volgende editie van Intersolution.

Alle platformen van ODE